Gratis verzending bij bestellingen boven 75,-

Cursus Edelstenen & Chakra Healing

Ervaar zelf de helende werking van de edelstenen

Een uitgebreide en leerzame cursus van 8 lessen!

Hou jij ook zo van edelstenen en mineralen?

Je voelt dat ze echt iets doen en je wilt er graag meer over leren. Met deze cursus leer je hoe je de kristallen kunt inzetten om te mediteren, om je chakra’s te herstellen en om de stenen te gebruiken als ondersteuning op het emotionele en fysieke vlak.

Edelstenen worden gevormd door de aarde. Vele duizenden jaren worden ze gevuld met grondstoffen en mineralen, wat maakt dat edelstenen een hoge energetische trilling bezitten. Het dragen van een edelsteen zorgt ervoor dat jij meegenomen wordt in deze energetische hoge trilling. Hierdoor kan een edelsteen op fysiek en emotioneel vlak werken. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld hoofdpijn, rugpijn en buikklachten maar ook kun je een steen dragen tegen prikkels, boosheid of angsten.
Een prachtige natuurlijke ondersteuning die al eeuwenlang gebruikt wordt, en toepasbaar is bij zowel volwassenen als kinderen.

Het doel van de cursus edelstenen en chakra healing is het leren werken met en het toepassen van edelstenen in je dagelijks leven.

Tooskes Healing Cursus Edelstenen en chakra healing

Stukje achtergrond informatie…

Ongeacht wat je leest over de eigenschappen van edelstenen, edelstenen werken niet zonder dat je je actief bezig houdt met hun energie. Ze kunnen je geen geluk, liefde of geld brengen. Maar ze kunnen je eigen vibraties versterken, je eigen “programma” activeren zodat je nieuwe kansen ziet, je hart opent en liefde aantrekt, je op je inspanningen focust en je leven verbetert, enzovoort …

Edelstenen hebben een buitengewoon krachtig vermogen om je te verbinden met wat je al hebt, maar misschien heb je het nooit gebruikt of was je je niet bewust van het bestaan ervan. Edelstenen helpen je contact te maken met jezelf, naar binnen te kijken en dat deel van jezelf te vinden dat weet hoe je moet liefhebben en ontvangen, beschermen en vechten, inspiratie vinden en je geest concentreren, genezen en creëren, jezelf uitdrukken op een manier die vreugde en volheid aan je brengt.

Edelstenen & Chakra’s zijn een eeuwenoude combinatie

Chakra’s kun je zien als energiecentra van ons lichaam waarlangs indrukken van buiten en binnen geabsorbeerd en verwerkt worden. In het Sanskriet betekent Chakra ‘wiel’ of ‘draaikolk van kracht’. Er zijn vele verschillende soorten Chakra’s maar de meeste leerscholen die met Chakra’s werken gaan uit van zeven hoofdchakra’s. Iedere Chakra kun je zien als een symbool voor een plaats in het lichaam waar een verhoogde energie is. Iedere Chakra resoneert met een bepaalde kleur, klank en met lichamelijke en psychologische functies.

Het goed functioneren van de Chakra’s is van groot belang om lekker in je vel te zitten. Om ons optimaal en bewust te laten ervaren wie we zijn en hoe het met ons gaat. Het is belangrijk dat de Chakra’s allemaal geopend zijn en dat er balans is tussen de zeven Chakra’s zodat de energie optimaal door ons lichaam kan stromen. Door allerlei omstandigheden zoals stress kunnen je Chakra’s uit balans raken. Een Chakra kan hierdoor minder actief worden of zelfs helemaal blokkeren. Alle Chakra’s staan in verbinding met elkaar en bij een minder functionerende Chakra of over-actieve Chakra zullen de andere Chakra’s dit gaan compenseren.

Het niet in balans zijn van je Chakra’s geeft vaak lichamelijke, emotionele en psychische klachten. Wanneer je Chakra’s in balans zijn kan de energie vrij doorstromen en voel je je vaak goed en in harmonie.
Edelstenen kunnen door hun unieke eigenschappen zoals kleur, vorm en samenstelling een belangrijke rol spelen bij de werking van de Chakra’s. Edelstenen kunnen bijvoorbeeld energieblokkades in het lichaam vrijmaken en opheffen zodat de energie weer goed kan doorstromen. Dit maakt edelstenen en chakra’s een mooie combinatie.

Ervaar zelf de positieve helende energie van de edelstenen

Na de cursus...

Edelstenen kunnen bijvoorbeeld energieblokkades in het lichaam vrijmaken en opheffen zodat de energie weer goed kan doorstromen. Dit maakt dat edelstenen en chakra’s een mooie combinatie is om te gebruiken als ondersteuning in het dagelijks leven.

Tooskes Healing Cursus Edelstenen

Over deze cursus

Voor deze cursus heb je geen ervaring of basiskennis nodig.  De cursus bestaat uit 8 lessen. In deze 8 lessen ervaar en leer je wat edelstenen voor je kunnen betekenen. Ze kunnen tijdens de les/meditatie verlichting geven, maar ook emoties los maken en je een dieper inzicht geven in jezelf.

Waar staan de chakra’s voor?

Wat laat een chakra jou weten of voelen tijdens de meditatie?

Ben jij uit balans omdat één van jou chakra’s uit balans is? In deze cursus leer je hoe je deze weer in balans kunt krijgen. En ook leren we hoe we de chakra’s open kunnen zetten als deze dicht zijn.

Wat kunnen edelstenen voor je doen?

In elke les doen we een korte meditatie met een geleide visualisatie waarbij we de edelsteen neerleggen op één van de chakra’s. Tijdens de cursus ga je voelen en ervaren wat de edelstenen voor je kunnen doen en komen je chakra’s weer in balans. De lessen zijn ontspannend, heilzaam maar zeker en vooral ook leuk om te doen.

Algemene Informatie

Waar is het?

G. Rietveldweg 4, 1703 DD Heerhugowaard. Parkeren achter het pand.

Wanneer is het?

Start cursus: 18/01/2022 – 08/03/2022. Tijdstip: 10:00 – 12:00uur

Wat kost het?

Deelname bedraagt 440 euro voor 8 lessen inclusief de stenen.  Dit kan in 1x of in 8 termijnen worden voldaan. Dan is het 55 euro per keer. Vooraf aan de les contant betalen of per pin.

Annuleringsvoorwaarden

Annulering geschiedt binnen 48 uur voor de afspraak bij voorkeur per email.

Corona maatregelen

Voor zover mogelijk worden de richtlijnen  van het RIVM gevolgd.

Plekje Reserveren?

Meld je aan via het contactformulier of bel of mail mij even!

Hi ik ben Tooske...

Wat leuk dat je mij gevonden hebt! Ik hoop dat mijn website jou kan inspireren om je te verdiepen in je eigen spirituele pad zoals dat ook bij mij is gebeurt. Mijn hele leven lang is er de groeiende behoefte naar spiritualiteit en meer bewustwording. Maar ook persoonlijke ontwikkeling en de behoefte om meer in balans te zijn met mezelf. Mijn speciale gaven of intuïtief meer voelen, zien en weten heb ik altijd al gehad.

Tooske Treep Over Mij