Gratis verzending bij bestellingen boven 75,-

Workshop met essentiële oliën

Oils for body & mind

Een leuke, ontspannende en leerzame workshop voor iedereen die geïnteresseerd is in de heilzame werking van essentiële oliën

Wat zijn essentiële oliën precies?

Hoe kan je je gezondheid beïnvloeden en ondersteunen door middel van essentiële oliën. Ik geef verschillende workshops met essentiële oliën, waaronder ook een workshop met geurkaarsen maken. De workshop verschilt per product waar men voor kan kiezen. In een workshop leer ik je wat je met olie kunt doen en waarvoor je dit kunt gebruiken of toepassen.

Welke olie moet er gebruikt worden bij hoofdpijn, keelpijn, verstopte oren etc.  Maar wat zijn essentiële oliën nu eigenlijk, waar zijn ze goed voor. Op welke manier kan je de olie inzetten. Deze vragen worden per onderdeel in een workshop naar keuze  allemaal beantwoord.  Andere onderwerpen die aan bod kunnen komen, zijn de EHBO oliën. Deze zijn snel in te zetten bij zowel lichamelijke als psychische klachten. Maar ook hoe we een huidlotion kunnen maken of een lippenbalsem.

Tooskes Healing

Voor wie is de workshop geschikt?

Voor iedereen die nieuwsgierig is naar de werking van oliën, waar is het voor en wat doet het met je. Misschien wil je er zelf iets mee gaan doen in je eigen praktijk of tijdens yogalessen of bij het werken met dementerende ouderen. Door de geuren komen herinneringen weer terug, hoe mooi is dat.

Maar je kan ook lekker voor jezelf meedoen. Heb je klachten zoals stress of emoties die vastzitten door blokkades in je chakra’s. Met behulp van essentiële oliën kunnen we de blokkades opheffen waardoor je minder stress ervaart en je beter met je klachten kunt omgaan.

We kunnen heel veel oliën inzetten voor diverse klachten. Lavendel en tea tree bijvoorbeeld voor lichte brandwonden of bergamot voor insectenbeten en tegen stress door angst.

Health is a state of complete harmony of the body, mind and spirit

Na de workshop...

Wat krijg je mee?

De door jou zelf gemaakte producten. Informatie over de essentiële oliën die we gebruikt hebben tijdens workshop. 

Wat gaan we allemaal doen en maken?

In de door jou gekozen workshop maken we gebruik van een aantal oliën die passen bij de producten die we gaan maken. Bijvoorbeeld bij de workshop essentiële oliën met meditatie starten we met een geurentest. De geurtest doen we met 2 personen waarbij we de andere persoon de olie laten ruiken. Tijdens deze test noteer je bij elke olie wat de ander er van vindt en hoe deze reageert op de geur. Dit bespreken we kort voordat we verder gaan met de geurmeditatie.

Vervolgens kies je op basis van jou persoonlijkheid en energie een geur uit die we gaan gebruiken voor de geurmeditatie door middel van een geleide visualisatie.  Bij beide oefeningen gaat het erom dat je niet alleen ruikt, maar ook voelt wat de geur met je doet en waarom. Misschien krijg je tijdens deze meditatie wel het gevoel dat je dingen los kunt laten en voel je je meer ontspannen en  rustiger.

Koffie/theepauze met iets lekkers erbij.

Dan is het tijd om met de door jou gekozen olie(n) een massageolie te maken of bijvoorbeeld een roomspray. Als laatste leer je hoe je jezelf een ontspannende nekmassage kunt geven en je hoe een handmassage bij een ander toepast.

Einde workshop en eventueel nog wat tijd om na te praten, wat vond je van de workshop en hoe voel je je.

Algemene Informatie

Waar is het?

G. Rietveldweg 4, 1703 DD Heerhugowaard. Parkeren achter het pand.

Wanneer is het?

Datum: wekelijks in te boeken vanaf 18 januari op di – do
Tijdstip: 09:30 – 12:30 uur

Wat kost het?

De prijs is 60 euro per persoon. Vooraf aan de behandeling contant betalen of per pin.

Vind je het leuk om dit met een groep vriendinnen te doen of met familie? Dat kan bij mij in de praktijk of bij jou thuis. Als je je aanmeldt met een groep van 4 tot 6 personen dan krijg je met 4 personen 4,- korting p.p. en met 6 personen 5,- euro korting p.p.

Annuleringsvoorwaarden

Annulering geschiedt binnen 48 uur voor de afspraak bij voorkeur per email.

Corona maatregelen

Voor zover mogelijk worden de richtlijnen  van het RIVM gevolgd.

Plekje Reserveren?

Meld je aan via het contactformulier of bel of mail mij even!

Hi ik ben Tooske...

Wat leuk dat je mij gevonden hebt! Ik hoop dat mijn website jou kan inspireren om je te verdiepen in je eigen spirituele pad zoals dat ook bij mij is gebeurt. Mijn hele leven lang is er de groeiende behoefte naar spiritualiteit en meer bewustwording. Maar ook persoonlijke ontwikkeling en de behoefte om meer in balans te zijn met mezelf. Mijn speciale gaven of intuïtief meer voelen, zien en weten heb ik altijd al gehad.

Tooske Treep Over Mij