Gratis verzending bij bestellingen boven 75,-

Reiki Healing

Loslaten, helen en opladen

Een heerlijke ontspannende behandeling met een krachtige heilzame werking

Wat doet een Reiki Healing

Reiki is een Japans woord, dat de energie (Ki) aanduidt die naar men zegt alle leven in stand houdt. Het is de benaming voor een alternatieve geneeswijze waarbij via handoplegging universele kosmische levensenergie wordt overgebracht van de therapeut naar de patiënt. Deze energie herstelt de harmonie in het lichaam en versnelt het natuurlijk genezingsproces.

Tooskes Healing

Een Reiki behandeling helpt en ondersteunt…

Reiki is geschikt voor iedereen op fysiek en geestelijk niveau.

Reiki is ter ondersteuning van kleine gezondheidsklachten.

Reiki is ook voor om te kunnen ontspannen waardoor je weer een energieboost krijgt.

Reiki kan ook een krachtig hulpmiddel of een verrijking zijn op je spirituele pad.

Een reiki behandeling verschilt per persoon en de soort klachten.

De behandeltijd ligt tussen de 30 en 60 minuten.

Eventuele allergieën, lichamelijke klachten of zwangerschap graag van tevoren aangeven.

Reiki is GEEN vervanging van de reguliere geneeskunde.

Relax the mind and the body will follow

Over de sessie

Bij een Reiki behandeling wordt je met kleding aan op een behandeltafel behandeld. Gemakkelijk zittende kleding wordt aangeraden ter bevordering van de ontspanning. Door middel van verschillende en bepaalde handposities wordt de universele energie via mijn handen doorgegeven. Vindt je het onplezierig om direct aangeraakt te worden, dan houdt ik mijn handen enige centimeters boven het lichaam.

Belangrijk is dat je je behaaglijk en ontspannen voelt. Als je wilt kun je een plaid meenemen van huis maar deze heb ik ook in de praktijk. Zo krijg je het niet koud tijdens de behandeling. Indien gewenst kunnen we de behandeling ook combineren met etherische oliën of edelstenen. Beide hebben een versterkend helend vermogen.

Een Reiki behandeling kan een medische behandeling ondersteunen, maar is nooit een vervanging hiervan. Raadpleeg daarom altijd uw huisarts bij medische klachten. Bent u al onder controle of behandeling, dan raad ik u aan om de mogelijkheid van een
Reiki-behandeling eerst met uw arts/behandelaar te overleggen.

Na de behandeling...

Ontspannen, maar tegelijkertijd ook energiek. Advies is om na de behandeling veel te drinken en een rustig moment in te plannen zodat alles goed door kan werken.

 

Tooskes Healing Reiki Healing

Wat kost het?

De prijs is 54 euro voor de reikibehandeling. Wil je deze in combinatie met etherische olie of edelstenen dan kost de behandeling 60 euro. Vooraf aan de behandeling contant betalen of per pin.

Annuleringsvoorwaarden

Annulering geschiedt binnen 48 uur voor de afspraak bij voorkeur per email.

Corona maatregelen

Voor zover mogelijk worden de richtlijnen  van het RIVM gevolgd.

Afspraak maken?

Bel, mail of app even om een afspraak te maken, je kan meestal snel terecht. 

Hi ik ben Tooske...

Wat leuk dat je mij gevonden hebt! Ik hoop dat mijn website jou kan inspireren om je te verdiepen in je eigen spirituele pad zoals dat ook bij mij is gebeurt. Mijn hele leven lang is er de groeiende behoefte naar spiritualiteit en meer bewustwording. Maar ook persoonlijke ontwikkeling en de behoefte om meer in balans te zijn met mezelf. Mijn speciale gaven of intuïtief meer voelen, zien en weten heb ik altijd al gehad.

Tooske Treep