Gratis verzending bij bestellingen boven 75,-

Workshop Intuïtieve ontwikkeling en Kaartleggen

Zijn het de krachtdieren die jou iets willen vertellen of de engelen?

Volg je intuïtie!

Wat is Intuïtie?

Intuïtie, of een zesde zintuig, we hebben het allemaal maar soms zijn we het kwijt. Bij leerprocessen, gebruiken we onze linkerhersenhelft, het rationeel of het logisch denken. Deze hersenhelft houdt van orde en structuur.

De rechterhersenhelft bevat onze intuïtie, onze gevoelens, onze gewaarwordingen en indrukken. Ze denkt in beelden. Deze hersenhelft ‘weet’. Door een brug te maken tussen linker- en rechterhersenhelft, kan onze rechterhersenhelft het vaker overnemen en kunnen we met een gerust hart op onze intuïtie, ons buikgevoel vertrouwen.

Tooskes Healing Cursus Edelstenen en chakra healing

Je intuïtie is net als
een navigatiesysteem.

Het helpt je om van A naar B te komen en om de juiste route te bepalen zodat je aankomt waar je wilt zijn. Je kan eens de verkeerde route nemen, nieuwe ervaringen opdoen en weer bijsturen. Zo werkt het ook in je leven.
Maar alvorens je de zekerheid hebt dat je op je intuïtie kunt vertrouwen, moet je weten hoe jouw ‘navigatiesysteem’ werkt!
Tijdens de workshop ‘Kaartleggen en intuïtief lezen en voelen ’ leer je op een laagdrempelige manier hoe je jouw aangeboren intuïtieve gave versterkt.

Ontdek en herstel de verbinding met je intuïtieve bron en leer luisteren naar je buikgevoel!

Wat levert de workshop op?

Tooskes Healing Workshop Intuïtieve Ontwikkeling en Kaartleggen

Over deze cursus

Bij binnenkomst maken we eerst kennis met elkaar en kun je even rustig je plekje vinden met een kopje thee of water. Daarna gaan we beginnen.

Reinigen van de kaarten

De kaarten gaan door vele handen alvorens ze bij jou op de tafel liggen. Dit betekent ook dat er meerdere energieën aan/in de kaarten zit. Om ervoor te zorgen dat de kaarten zuiver zijn en alleen jou energie bevatten gaan we eerst de kaarten reinigen.

Opladen van de kaarten

Na het reinigen geven we onze eigen positieve energie aan het kaartendek. Eigenlijk kun je ook wel spreken van het kennismaken of jezelf voorstellen aan jou kaarten. We behandelen het orakel kaartendek dan ook altijd met respect.

Werken met de kaarten. Wat gaan we precies doen en leren?

Gronden en aarden. Verbinding met de aarde. De oefening Gronden en Aarden help je om altijd en overal direct te kunnen gronden. Door te gronden maak je een connectie met een ander bewustzijn. Een juiste gronding is de verbinding van jouw bewustzijn met het bewustzijn van de aarde. Je wilt geaard zijn. Je leeft tenslotte op de aarde.

Tijdens deze workshop

Doen we 1 kaart legging of een kaart trekken

Kaarten lezen en voelen/werken met je intuïtie

Kaartlegging verleden-heden-toekomst

Algemene Informatie

Waar is het?

G. Rietveldweg 4, 1703 DD Heerhugowaard. Parkeren achter het pand.

Wanneer is het?


Vanaf 5 februari om de twee weken op zaterdagochtend van 09:30-13:30uur

Wat kost het?

Deelname bedraagt €75,- inclusief kaartendek en op zaterdag incl. lunch. Vooraf contant of per pin betalen.

Aantal pers.: minimaal 2 – maximaal 4 (korting bij aanmelden van meerdere personen)

Annuleringsvoorwaarden

Annulering geschiedt binnen 48 uur voor de afspraak bij voorkeur per email.

Corona maatregelen

Voor zover mogelijk worden de richtlijnen  van het RIVM gevolgd.

Plekje Reserveren?

Meld je aan via het contactformulier of bel of mail mij even!

Hi ik ben Tooske...

Wat leuk dat je mij gevonden hebt! Ik hoop dat mijn website jou kan inspireren om je te verdiepen in je eigen spirituele pad zoals dat ook bij mij is gebeurt. Mijn hele leven lang is er de groeiende behoefte naar spiritualiteit en meer bewustwording. Maar ook persoonlijke ontwikkeling en de behoefte om meer in balans te zijn met mezelf. Mijn speciale gaven of intuïtief meer voelen, zien en weten heb ik altijd al gehad.

Tooske Treep Over Mij