Gratis verzending bij bestellingen boven 75,-

Over Mij

Mijn speciale gaven of intuïtief meer voelen, zien en weten heb ik altijd al gehad.

Hi, ik ben Tooske en wat leuk dat je mij gevonden hebt! Ik hoop dat mijn website jou kan inspireren om je te verdiepen in je eigen spirituele pad zoals dat ook bij mij is gebeurt. Mijn hele leven lang is er de groeiende behoefte naar spiritualiteit en meer bewustwording. Maar ook persoonlijke ontwikkeling en de behoefte om meer in balans te zijn met mezelf. Mijn speciale gaven of intuïtief meer voelen, zien en weten heb ik altijd al gehad. Maar pas nadat mijn kinderen groter waren ben ik me daarin gaan verdiepen. Om te weten wat je weet en te voelen wat je voelt op spiritueel vlak heb ik zelf veel cursussen en workshops gevolgd en dat heeft mij gebracht waar ik nu ben. Ik heb uiteindelijk de stap genomen om voor mezelf te beginnen, om zelf workshops en cursussen te geven. Dat geeft mij ontzettend veel plezier en voldoening.

Graag deel ik mijn passie voor etherische oliën en edelstenen met jou. En natuurlijk ondersteun ik je graag met een Reiki of een AromaTouch Healing (massage met etherische olie) waardoor je je beter voelt en meer in balans bent met jezelf. Door je bewust te worden van wie je bent, wat je voelt, wat je wilt en hoe je leeft kun je met volle aandacht leven in het moment en daar optimaal van genieten. Geen perfectionisme en geen hoge latten. Sta stil en luister naar jezelf. Reflecteren, lezen, schrijven en erover praten zijn manieren om jezelf onder de loep te nemen en zo steeds bewuster te leven. Durf te leven met lef en moed en ga uitdagingen aan. Vallen en opstaan horen erbij. Geef jezelf de kans om te groeien, kies je eigen levenspad en geniet van het leven samen met  je naasten. Samen kunnen we het beter en mooier maken!

Ik nodig je dan ook uit om gezellig te blijven zitten en te gaan bladeren op mijn website. Ik hoop je snel te zien voor een leuke workshop of een cursus. Tot dan!

Mijn kernwoorden:

Intuïtief ~ Zorgzaam ~ Vrolijk ~ Positief ~ Spontaan ~ Zelfbewust ~ Empatisch ~ Gevoelig

Als je me zou kennen zou je weten dat...

Ik altijd klaar sta om een ander te helpen.

Mijn familie ontzettend belangrijk voor me is.

Het volgen van mij spirituele pad voor mij een zegen is waar ik erg dankbaar voor ben.

Graag een strand- of boswandeling maak om alles even los te laten.

Ik heb een ontzettend lieve man die mij steunt en mijn toeverlaat is. Ook al is het spirituele soms wel eens lastig voor hem. En natuurlijk hebben we ook onze hond pebbles, een oude Shih Tzu dame van inmiddels al 14 jaar, in hondenleeftijd dus al 72 jaar oud maar nog super speels en kwiek is voor haar leeftijd.  

Alles bij elkaar opgeteld en samengevoegd hebben we 5 kinderen en 11 kleinkinderen. En daar zijn wij, Jack en ik super trots op

Je kan mij wakker maken voor…

Dat is lastig, ik slaap graag maar dan is het toch voor een vakantie of een weekend weg met de kinderen.

Ik kijk graag naar…

Dat is heel veel, maar vooral kerstfilms, heerlijk. En natuurlijk een beurs vol met edelstenen en mineralen, daar kan ik zo van genieten

We gaan graag op vakantie naar…

Alle mooie plekken in Nederland en Europa waar we kunnen genieten van kleine dorpjes met lieve straatjes of uitgestrekte lavendelvelden, of zee en strand in Zeeland. Er zijn zoveel plekken om van te genieten en om inspiratie op te doen. Het belangrijkste is om er van te genieten en om dankbaar te zijn voor de mooie momenten.

Mijn Hobby’s

Ik kan er veel over vertellen maar dan wordt het een heel lang verhaal.  Dus in het kort zijn mijn favoriete hobby’s natuurlijk ook gerelateerd aan de pagina’s op deze website. Edelstenen en Mineralen, zo divers met zoveel kleur en kracht en zo goed te combineren met de helende werking van etherische olie. Ook daarin kan ik urenlang verdwijnen om te zoeken naar nieuwe geuren. Om even iets anders te doen pak ik graag mijn haakwerk om een krachtige dromenvanger te maken of tegels met figuren of teksten te bedrukken met mijn warmtepers. Zo zie je maar dat een mens toch veel leuke dingen kan ondernemen.

Mijn andere baan

Het grootste gedeelte van mijn tijd zit wel in alles wat je terug ziet op mijn website. Daarnaast gaat er ook tijd naar mijn cursus die ik volg voor voetreflexzonetherapie. En af en toe werk ik voor een uitzendbureau als administratief medewerkster. Dus best wel divers maar heel erg leuk om te doen.

Relevante Opleidingen

Aromatherapie, Kristal- en edelsteentherapie, Reiki, Magnetiseren, Chakra en aurahealing.  AromaTouch Technique Training.

Mijn missie

Vanaf de start van mijn eigen praktijk in 2021 en vooruit kijkend naar de toekomst ben ik vooral bezig in mijn winkeltje met edelstenen, mineralen met daarnaast mijn praktijk voor reiki, aromatherapie, workshops en cursussen.

Mijn doel was en is nu en in de toekomst: mensen ontzorgen en ondersteunen en ze met een goed gevoel naar huis laten gaan. En er vooral ook voor zorgen dat ze graag weer terug wil komen.

Tooske Treep